Mesni izdelki

Čevapčiči

so klasična jed, pripravljena iz mletega mesa in začimb. In prav v mletem mesu tiči poglavitna skrivnost naših čevapčičev. Poseben okus, mehkobo in sočnost jim daje izbrana domača junetina, ki jo dodamo kakovostnemu svinjskemu mesu.
Glede na vaše naročilo lahko pripravimo čevapčiče različnih dolžin in debelin.

Pleskavice

pripravljamo iz mletega svinjskega in govejega mesa, ki mu dodamo česen. Pripravimo jih lahko različnih velikosti. Po vašem naročilu jim lahko dodamo tudi sesekljano čebulo ali pa jih napolnimo s sirom, šunko ali pršutom. Lahko jih pripravimo tudi samo iz govejega ali svinjskega mesa.

Klobase

izdelujemo po starem receptu naših nonotov. Naredimo jih izključno iz najkakovostnejšega svinjskega mesa. Odlične so tako kuhane kot popečene, primerne pa so tudi za sušenje.

Klobase za žar

so iz drobno mletega svinjskega mesa. Ker so tanjše, so zelo primerne za peko na žaru, seveda pa jih po želji lahko tudi kuhate. Pripravljamo tudi zavite ali pikantne klobase za žar.

Kožarice

so značilne primorske klobase, narejene iz svinjskega mesa in svinjskih kož. Lahko jih kuhamo v vodi ali pečemo v pečici. S prav posebnim okusom pa navdušujejo tudi, če jih pečemo pod peko.

Nabodala

so iz najmehkejšega govejega, svinjskega ali piščančjega mesa z različnimi dodatki. Lahko jih ovijemo v sočno pancetko, jim dodamo klobaso, papriko, bučko, čebulo ali kako drugo zelenjavo po lastnem okusu. Tako pripravljena nabodala niso le čudovitega okusa, ampak so tudi pravi užitek za oči.

Mesne rolade

lahko pripravimo iz svinjskega, govejega, telečjega, piščančjega ali puranjega mesa. Po vaših željah jih nadevamo s sirom, šunko, pršutom, mletim mesom, različno zelenjavo ter začimbami, npr. z žajbljem ali rožmarinom. Tako pripravljene rolade so odlične za peko v kuhinjski pečici ali za pripravo pod peko.